Over Els

Ik kan een paar dingen erg goed.

Luisteren en (veels te) scherpe vragen stellen.

En schrijven.

Beetje hardlopen, yogaën en schilderen.

Plus gitaarspelen.

Married, no kids, wel een caravan.

Online sinds 1997.

Als je moeite hebt met schrijven voor je bedrijf, is er iets mis met je bedrijf

Mijn werkverhaal

Sinds 2007 werk ik als online copywriter en contentcoach voor andere solo-ondernemers. Eerst via wervendewebteksten.nl, sinds 2014 via elsbrouwer.nl.

Mijn klanten zijn vooral solo-ondernemers die zich overweldigd voelen of teleurgesteld zijn door alles wat er aan boeken en workshops over marketing en zelfbenoemde goeroe’s op hen afkomt – en daardoor geen of juist de verkeerde besluiten nemen.

In mijn praktijk stuit ik regelmatig op ondernemers die geen helder beeld hebben van hun klanten of hun aanbod en daardoor vastlopen in hun communicatie.

Anders dan marketingcoaches die zich louter richten op deze marketingcommunicatie, begeleid ik mijn klanten eerst en vooral bij het ontdekken van hun beste klanten en hoe zij dit het beste met de buitenwereld kunnen communiceren.

Dit alles onder het motto ‘als je moeite hebt met schrijven over je bedrijf, is er iets mis met je bedrijf’.

Je zult merken dat mijn benadering van copywriting en marketing bijzonder effectief is. Ik heb die in de afgelopen jaren ontwikkeld en heb daarmee inmiddels tientallen ondernemers ondersteund in hun online marketingcommunicatie.