Met sommige klanten werk ik al meer dan 9 jaar tot wederzijds genoegen samen

En met andere blijft het bij een eenmalig succesvol project. Meestal vergeet ik om een testimonial te vragen. Maar ik heb er toch een paar weten te verzamelen.

Hier een lijst met vrijwel alle ondernemers met wie ik sinds 2007 heb samengewerkt.

Sommige mensen kun je prima vertrouwen om er iets goeds van te maken

Elisabeth GriffioenBel toch Els! Zeiden ze tegen me. Ik durfde lang niet. Ze leek me zo streng. Trouwens: ik wilde altijd al mijn teksten zélf schrijven. Ik heb nu eenmaal moeite met delegeren. Tot ik me realiseerde dat je sommige mensen prima kunt vertrouwen om er iets goeds van te maken. Dus ik belde Els.

Gevolg: webcopy die mijn aanbod beter uitlegt dan ik het zelf kan. En het ook beter verkoopt. Blij mee! (Elisabeth Griffioen, videovakvrouw en videotrainer)

Beetje humor en denkt met je mee

Nathalie SalomonsWat moet dat heerlijk zijn om zo goed te kunnen schrijven. Ik kan het heel goed vertellen, maar zodra ik het op moet schrijven haper ik. Els niet. Die weet het op zo’n leuke manier op te schrijven. En precies zoals ik het wilde laten overkomen. Met een beetje humor en met de juiste bescheidenheid. Werd gelijk blij toen ik de teksten zag. Daarnaast is het prettig werken met Els. Ze is straight to the point en denkt met je mee. Super bedankt Els voor de zowel de top teksten als de fijne samenwerking! (Nathalie Salomons, online virtual assistant)

Het heeft mijn proces heel erg versterkt en versneld

Margriet SpijksmaEerlijk? Na ons eerste gesprek kon ik je wel door de plee trekken. Dat kwam vooral omdat jij me zo doorzaagde. Al die vragen: wat bedoel je nou precies, wie wil je bereiken – Je dwong me zo ongelooflijk om daar precies in te zijn en uit te spreken wat ik nou eigenlijk wilde doen. Dat wist ik nog helemaal niet! Het heeft mijn hele proces heel erg versterkt en versneld. Toen ik zag wat jij geschreven had, dacht ik: wow! Eindelijk iemand die me begrijpt. In de 7 jaar dat we samenwerken, heb ik je echt gekoesterd.

Jij bent zó goed in het verwoorden van wat ik in losse zinnen en steekwoorden ‘over de schutting heen gooi’. Het is altijd precies wat ik bedoel te zeggen. Dat geldt ook voor de e-books die we samen gemaakt, bv. ‘Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk’, dat loopt nog steeds hartstikke goed. Ik kan wel zeggen dat door de jaren heen al honderdduizenden mensen geraakt zijn door wat jij voor ons geschreven hebt. Heel bijzonder, en daar ben ik je heel dankbaar voor. Eigenlijk gun ik iedereen een Els in haar bedrijf. (Margriet Spijksma – eigenaar Fablife)

Hier had jouw testimonial kunnen staan

Samenwerken?

hallo@elsbrouwer.nl

Zeer plezierig om mee samen te werken

Marco van BakelIk heb met veel plezier gewerkt met Els Brouwer. Els had weinig tijd nodig om het Qarma gevoel te omschrijven, pikt de raison d’être snel op en weet dit te vertalen naar kwalitatief goede teksten. Niet alleen is ze zeer plezierig om mee samen te werken, maar ze weet ook op tijd en binnen budget te leveren. (Marco van Bakel, oprichter Qarma app)

Ze brouwde een krachtig elixir van mijn verhaal

Anja MoortgatDankzij Els ben ik zichtbaar en heb ik een website en promomateriaal waar ik trots op ben. Als trainer en coach kan ik goed verhalen vertellen maar ze opschrijven is een vak apart. Als contentcoach gaf Els woorden aan wat ik aan klanten over mijn workshops wilde vertellen. Deelnemers gaven aan dat het zo goed verwoord was dat ze zich meteen wilden inschrijven. Ze brouwde een krachtig elixir van mijn verhaal. Klanten gieten het zo naar binnen.

Ze luistert goed en hielp me om tot de kern te komen. Els gaf woorden aan wat ik wilde vertellen. Ze neemt je aantekeningen uit handen en geeft je een prachtig geschreven tekst terug waarin je toch jouw essentie herkent. Ik vind haar een competente en hartelijke professional die rust en overzicht brengt. Ik vind het heel prettig om met haar samen te werken en hoop dit in de toekomst nog veel te doen. Als ik aan Els denk, komen deze woorden omhoog: rake taal, snapt de business, to the point, rustgevend, resultaatgericht met oog voor de mens, doet wat ze zegt. (Anja Moortgat, vitaliteitscoach)

Deze vrouw begrijpt mij

Pepijn HappelVanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Els, voelde en ervoer ik direct: deze vrouw begrijpt mij. Door de juiste vragen te stellen, niet te schromen om door te vragen, wist zij exact mijn (latente) behoeften scherp boven tafel te krijgen. Ik heb Els leren kennen als een bevlogen online copywriter en content coach die uitstekend weet af te stemmen op waar ik behoefte aan had. Haar werkwijze heb ik zowel nuchter, praktisch als verfrissend ervaren. Els heeft mijn website compleet en naar volle tevredenheid geredigeerd. Het resultaat mag er zijn, ik ben er apetrots op. Om die reden beveel ik Els van harte aan. (Pepijn Happel, floreer coach)

Ik vind je ook een mooi warm mens

Nathalie TheysIk ben zelf geen schrijver, het kost me veel tijd. Ik vind het ook lastig te verwoorden wat ik bedoel. Het is tijd die ik beter aan mijn klanten kan besteden. Ik ben super tevreden over de samenwerking met jou. Als professional heb je verwoord wie ik ben en waar mijn bedrijf voor staat. Ik vind dat je heel veel talent hebt – wat jij doet – kan niet zomaar iedereen. Hiernaast vind ik je ook een mooi warm mens. Ik ben héél erg blij dat ik je gevraagd heb om de wervende webteksten + e-book te schrijven. Op 1 maand tijd is m’n nieuwe e-book maar liefst +300 keer gedownload. Dankzij jou is mijn missie: wie ik ben en wat ik doe veel duidelijker. (Nathalie Theijs, coach)

Je gerijptheid maakt dat ik voel dat je me serieus neemt

Sharon BurglerJij doet het echt goed! Toen ik de copy had gelezen, heb ik eerst gewacht met reageren. Maar de volgende dag was ik nog net zo enthousiast. Ik heb al met verschillende tekstschrijvers gewerkt, maar jij levert echt iets anders.

Het verschil is dat jij je kundig maakt op mijn core business, mijn niche. Je bent echt geïnteresseerd. Dat gaat voor jou verder dan puur het schrijven. Jij leeft je in in wat mijn doelgroep nodig heeft. Je bent de deskundige op jouw terrein en tikt mij terug als iets voor mij heel belangrijk is maar niet voor mijn klant. Met jou speel ik op niveau. Komt misschien door je leeftijd. Je gerijptheid maakt dat ik voel dat je me serieus neemt, je durft me te sturen en kunt je inleven. Je bent betrokken. En de lol die je hebt om met woorden te spelen, echt grandioos. (Sharon Burgler, levenskrachtexpert)

To-the-point

We wisten wat we wilden met ons bedrijf, we wisten wat we wilden schrijven over ons bedrijf, maar we wisten niet HOE we dat moesten doen. Els heeft ons daar geweldig bij geholpen! Ze is to-the-point, vraagt precies die dingen waarvan je denkt: oh ja, dat is handig om te weten en was in staat om onze soms best ingewikkelde verhalen te vangen in heldere teksten. Wij zijn er blij mee. De teksten passen bij ons, ze informeren onze klanten op een heldere en simpele manier en stralen uit waar we voor staan! (Judith Kuiten en Annet Kalsbeek, trainers)

Lastig om goed te verwoorden wat ik bedoel

Zelf vind ik het lastig om heel goed te verwoorden wat ik bedoel. Wat de kern is van wat ik in mijn hoofd heb. Ik ben zelf geen schrijver en vind het belangrijk dat het mensen aanspreekt. Daarnaast kost het me erg veel tijd, die ik ook aan klanten kan besteden. Met je samenwerken is heel prettig. Je weet snel de materie eigen te maken, vraagt door daar waar nodig en kan dit vertalen naar een tekst die past bij mij en mijn doelgroep, zodat het toch eigen blijft. Daarnaast is het fijn om met je te overleggen, neem je de tijd en zorgvuldigheid voor me en ga je door totdat het goed is. In openheid en eerlijkheid. Zeker ben ik tevreden. Ik heb nu mijn webteksten en mijn werkboek laten schrijven/redigeren en zal zeker weer gebruikmaken van je diensten. (Eva Ghysels, coach)

Voor mij geen geploeter meer

Lucienne GravesteinSchrijven is een echt vak, waar je heel goed in kan zijn. Dat kan niet iedereen. En zeker niet zo snel! Ik vond het daarom fijn dat ik in de positie was om het schrijven van mijn teksten uit te besteden. Naast dat dit veel tijd scheelt is het ook heel prettig dat je hierdoor andere zelfstandig ondernemers kunt helpen.

Daarbij had ik een specifieke vraag. Ik wilde dat de teksten naar mijn klanten toegeschreven werden, alsof ik tegen hun aan het praten ben. Wervende teksten die aanspreken, waardoor nieuwe opdrachtgevers eerder in actie komen. En ze mij tegelijkertijd beter leren kennen. Twee vliegen in een klap! Dit is je heel goed gelukt.

Ik heb het samenwerken met jou als heel prettig ervaren. Je bent heel duidelijk in hoe je de samenwerking voor je ziet. Je weet wat je nodig hebt om alle relevante informatie te verzamelen en hoeveel tijd je nodig hebt voor het schrijven van de teksten. Je wist goed de kern uit mijn verhaal te halen en dit op een losse manier op te schrijven. Precies zoals ik graag wilde. Het samen nalopen van de teksten vond ik prettig. Ik kon precies aangeven welke woorden ik nooit gebruik en welke ik daarvoor in de plaats wilde hebben. Soms was het even zoeken en hielp je mij hierbij.

Ik ben heel tevreden met het resultaat. En weet zeker dat dit mij zelf niet zo gelukt was. Voor mij geen geploeter meer op het schrijven van een wervende tekst. Ik weet je zo weer te vinden! (Lucienne Gravestein, coach en begeleider van IB’ers en leerkrachten in het primair onderwijs)

Wat ik knap van je vindt is dat je op basis van 1 skype gesprek heel goed weet wat ik bedoel en daar ook nog eens de gedachtes/ behoeftes van de klant in kan verwerken. (Lysanne Denneboom, focus coach)

Het resultaat van de teksten vind ik echt hilarisch

Om kosten te besparen ging ik vol goede moed achter mijn pc zitten om zelf teksten te gaan schrijven voor mijn nieuwe website. Na een aantal dagen had ik nog steeds weinig of niets op papier staan. Het schrijven ging gewoon niet! Ik ging er veel te veel bij nadenken en de tekst kwam niet meer recht uit mijn hart. Het werd te afstandelijk en ingewikkeld terwijl ik dat zelf helemaal niet ben.

Ik had er echt slapeloze nachten van. Ik vroeg mezelf af waarom ik wel investeerde in een marketingcoach, fotograaf en webdesigner maar wilde gaan besparen op iets dat zo belangrijk is (misschien wel het belangrijkste) op een website, namelijk de tekst.

Na een tip heb ik telefonisch contact opgenomen met Els. Een paar dagen later zat ik tegenover een oprecht geïnteresseerde Els. Ik vind het nog steeds ongelofelijk hoe zij in korte tijd, door haar manier van vragen stellen in mijn huid is gekropen om zo te weten wat en hoe ik wil vertellen op mijn website.

Het resultaat van de teksten vind ik echt hilarisch. Het zijn echt mijn woorden die door Els op een pakkende en makkelijk leesbare manier geschreven. Precies zoals ik ben en wat ik wil uitstralen. De eerste reacties die ik krijg op mijn website van mensen die mij heel goed kennen zijn: ‘Dit is echt Angelique!’ Nou een groter compliment kan je niet krijgen volgens mij. Missie geslaagd!

De samenwerking met Els heb ik als zeer positief ervaren. Ik vind haar heel toegankelijk, oprecht, no-nonsense en professioneel. De investering is het dubbel en dwars waard. Ik zal dan ook niet meer hoeven nadenken over een goede tekstschrijver want die heb ik bij Els wel gevonden. (Angelique Roersen, voetreflextherapeute)

Heldere vragen die me dwongen goed na te denken

Mijn website was toe aan vernieuwing en voor het eerst heb ik hiervoor een professionele tekstschrijver ingehuurd – Els Brouwer – gevonden via LinkedIn. Ik ben erg enthousiast over haar. Ze stelde heldere vragen die me dwongen goed na te denken over mijn doelgroep, diensten en waarin ik me onderscheid van anderen. Haar schrijfstijl is helder, ze heeft leuke creatieve ideeën en ze heeft het voor elkaar gekregen om de tekst goed overeen te laten stemmen met wie ik ben en wat ik voor anderen kan beteken. Ik vind haar een echte vakvrouw en ook uitermate plezierig om mee samen te werken. Ik beveel haar van harte aan! Dank je wel Els. (Els Dekkers, loopbaancoach)

Knap dat je zo goed de kern van mijn bedrijf hebt weten te raken

Ik was aan het tobben (en dan bedoel ik echt tobben) met de teksten voor mijn website. Ik keek veel naar andere websites, om de kunst af te kijken. Een paar vielen mij meteen op, die waren wel heel erg goed geschreven. Navraag leerde dat Els die geschreven had. Nog dezelfde dag heb ik Els gevraagd of ze ook mijn teksten kon schrijven.

Ik moest in de wachtrij (logisch ook) maar het was het wachten meer dan waard. Nu heb ik zelf ook een website met teksten die opvallend goed geschreven zijn.

Dit zijn mails die ik tijdens het proces van de bouw van de website stuurde aan Els: ‘Ik zat net klaar met een kopje koffie en, grappig genoeg, bibbers in mijn knieën, om je eerste teksten te lezen. Ik ben heel erg onder de indruk. Dank je wel. Ik ben héél erg blij dat ik je gevraagd heb om de wervende webteksten te schrijven. Beste beslissing van het jaar.’

‘Ik heb je twee teksten net weer een keer goed doorgelezen en ik word er alleen maar heel erg blij van. Je hebt je goed verdiept in wat ik wil doen, wat mijn visie is op het trainerschap, en je geeft het allemaal heel goed weer. De ene zin loopt logisch door in de volgende en terwijl ik normaal gesproken best een kritische lezer ben kan ik niets bedenken om aan te merken. Ik vind jouw stijl van schrijven echt wervend zonder schreeuwerig te worden. En jij schrijft precies op wat ik bedoel te zeggen. Vanuit de grond van mijn hart: dank je wel.’ (Ellen de Dreu)

Jij hebt mij echt inzicht gegeven in wat ik voor een ander kan betekenen

Wat ik doe, is mensen helpen te ontspannen door goed te ademen. In de loop der jaren heb ik gemerkt dat daar mijn talent ligt. Maar ja, dan heb je niet zo 1-2-3 een echt bedrijf. Daarom heb ik eerder al verschillende workshops gevolgd bij marketinggoeroes. Ondanks al hun praatjes leverden die me niet op waar ik op hoopte. Wel kosten ze me elke keer veel geld.

Waar ik vooral tegenaan liep was onduidelijkheid over wat ik nu precies doe en voor wie. Ik vond het echt moeilijk om te dat te omschrijven. Ik miste focus en dat maakte ook dat ik met mijn bedrijf zwalkte.

Tijdens onze sessie stelde jij scherpe vragen en heb je mij veel laten praten. Dat vond ik heerlijk, want zo heb ik echt kunnen delen wat ik bedoel en wil. Uit die brij van ideeën, gedachten en woorden heb je de kern gehaald, waarin ik mij volledig herken. Echt heel knap vind ik dat!

Na mijn gesprek met jou en het lezen van het rapport weet ik veel beter wat ik wil, welke diensten ik lever en ook voor wie. Natuurlijk begrijp ik dat dit een proces is waarin ook nog dingen kunnen veranderen, en kiezen is o zo moeilijk!

Hoe ik andere mensen help, is voor mij een onbewust proces waar ik eigenlijk geen woorden voor heb. Maar jij hebt mij super geholpen en echt inzicht gegeven in wat er dan gebeurt en wat ik voor een ander kan betekenen. Dat vind ik fijn, want het heeft mij geleerd om beter te focussen.

Omdat ik nu heb gekozen voor een aantal diensten ben ik ook beter zichtbaar voor mensen. Mijn 1e ‘IceWoman workshop’ was een groot succes, mede dankzij jou. Als ik niet met jou in zee was gegaan, had ik het misschien niet eens meer gedaan! Terwijl zo’n workshop wel precies bij mij past. Net als mijn ‘Fit en energiek cursus’. Die past ook heel goed bij mij, heerlijk om te geven.

Wat ik mooi vind aan jou is dat je écht luistert en me ook écht hebt geholpen. Ik vertrouwde je 100%. Je hebt me niet alleen inzicht en zelfvertrouwen gegeven, maar ook teksten geschreven voor mijn diensten waar ik echt achtersta. Mijn stem en persoonlijkheid klinken er helemaal in door. Ik kan bijna niet geloven dat het toch nog gaat goed komen met mijn bedrijf. Maar ik ga gewoon door op deze weg en blijf binding voelen met wat ik graag wil: mensen helpen. (Heleen Ytsma, adem/yogacoach)

Wat ik vooral waardeerde is je inlevingsvermogen

Ik had zelf al teksten geschreven voor mijn nieuwe website. Die vond ik echter niet goed genoeg. Er stond in wat ik wilde zeggen, maar niet op de manier waarop ik het wilde zeggen. Daarom ging ik op zoek naar een goede tekstschrijver. Wat ik vooral waardeerde in onze samenwerking is je inlevingsvermogen in mij en mijn doelgroep. Niet alleen tekstueel, maar ook in service. Illustratief daarvoor is dat, toen ik je teksten al lang had goedgekeurd en de rekening had betaald, jij de website nog eens hebt bekeken en met een uitgebreide lijst suggesties kwam. Dat is: je werk goed doen, and then some more …

Eerst had ik een matige website, en nu heb ik er een waar ik écht mee voor de dag kan komen. Bovendien had ik in de 1e week dat de site online was direct al 2 goede offertes te pakken. Ik beveel je zeker bij anderen aan! (Rogier Chang, fotograaf)

Aantoonbaar meer rendement

Ik moest een nieuwe website en wilde het deze keer tot in de puntjes verzorgen. Aangezien ik weet dat teksten een wezenlijk deel van het succes bepalen, wilde ik per se een professionele tekstschrijver inhuren voor de online teksten. Normaal schrijf ik mijn teksten zelf. Maar ik weet (a) dat het een vak apart is en (b) dat het niet mijn kracht is, dus het uitbesteden van het schrijven van mijn webteksten was een echte must. Dat wist ik zeker. In Els Brouwer vond ik een zeer professionele tekstschrijver. Grote voordeel van de aanpak van Els is dat je niet alleen Nederlands correcte teksten krijg (zoals elk willekeurig tekstbureau kan leveren), maar dat ze vooral ook meedenkt over de kwaliteit van de tekst. Teksten worden dus echt wervender, waarmee er aantoonbaar meer rendement uit de website komt. Sinds de teksten van Els op mijn website staan, haal ik 60% meer rendement uit mijn online marketing campagnes! (Mark van Loon, online marketingspecialist)

Mijn website is flink opgeknapt dankzij Els’ kritische blik. Ze bespreekt alle verschillende aspecten van een website (vindbaarheid, uitstraling, tekst, beeld) en geeft bruikbare tips voor verbeteringen. Een aanrader, ook als je denkt dat je het allemaal best goed voor elkaar hebt! (Fenny Brandsma, tekstschrijver)

Aantal tips echt goud waard

Ik wilde een website die onderscheidend en duidelijk voor lezers zou zijn. In mijn ‘vastgoedbranche’ wordt erg veel wollige taal gebruikt; dat wilde ik niet, het moest echt bij mij passen: stevig en no-nonsense. Daarnaast moest de site echt over mij gaan en vind ik het moeilijk om over mezelf te schrijven. Daarom ging ik op zoek naar een tekstschrijver.

Ik heb vooraf niet geaarzeld omdat jouw site mij heel erg aansprak. De ‘moeilijke’ vragen die je mij stelde, dwongen mij ertoe goed na te denken en te beschrijven wat ik nu eigenlijk doe en wat ik belangrijk vind. Tevens zijn een aantal van je tips echt goud waard geweest, zoals die over het opvragen van referenties. Mijn site is nog maar net in de lucht, maar ik heb in ieder geval al heel veel complimenten gekregen over mijn duidelijke website. Ik heb ook al diverse mensen naar je site doorverwezen. (Esther Roos, vastgoedmanager/projectmanager

Zeg nou maar gewoon wat je bedoelt, de rest is onzin’

Mijn webteksten veranderen ongeveer elke week. Ik weet wel wat ik doe, maar ik heb geen idee hoe ik het zo kan verwoorden dat ik er mensen mee aanspreek. Dus pas ik het steeds aan. En dan wordt het te lang, te onoverzichtelijk. Ik wil ook niemand uitsluiten, en daardoor wordt het niet helder, niet concreet, en bijna niemand aansprekend.

In jouw benadering tijdens de web make-over spreekt de heldere daadkrachtige manier van aanpakken mij erg aan. ‘Zeg nou maar gewoon wat je bedoelt, de rest is onzin.’ En het feit dat je echt begrijpt waar iemand mee zit, en daarin de persoon op geen enkele manier afwijst, alleen iemand met zachte hand stuurt naar: ja, maar zo is het echt beter. Je hebt de gave om iemand keihard te zeggen wat je ervan vindt, maar met je arm om die persoon heengeslagen. Dus om feedback die heel persoonlijk is (in mijn geval is mijn website namelijk echt heel erg over mij) zo te geven dat ik me gezien en gewaardeerd voel, al is het zogenaamd ‘helemaal fout’. De situatie is nu met veel meer focus. Ik ga je aanbevelingen concreet toepassen in mijn site. Ik weet waar het over gaat, ik heb helder en concreet wat me te doen staat. En in plaats van dat ik denk: oh jee, het is nog steeds niet op orde, heb ik nu echt weer zin in mijn site! Els heeft werkelijk begrepen hoe je vanuit je hart een tekst kunt schrijven die bij jou past en de ander raakt. Bij Els heb ik geleerd dat wervend schrijven niet ver van mij af hoeft te staan, sterker nog, ze heeft me geleerd hoe ik kan werven vanuit wie ik ten diepste ben. Echt vakmanschap! (Suze Maclaine Pont, coach)

Prettig en duidelijk

Natuurlijk wil ik graag een testimonial voor je schrijven. Je weet dat ik tevreden ben. Voordat ik jou inhuurde waren mijn teksten chaotisch en dus niet duidelijk. Ik kon zelf niet verwoorden wat ik in gedachten had. Het gaat toch om een bepaald gevoel dat in de tekst tot uiting moet komen. Het moet geen gewone tekst zijn, maar een beschrijving van een beleving. Toen ik jouw introductietekst op je website las, kreeg ik meteen het gevoel dat je me uitnodigde om contact op te nemen. Hetgeen ik ook meteen gedaan heb. Want zo’n uitnodigende tekst wilde ik ook graag op mijn website. Ons persoonlijk contact was prettig en vooral ook duidelijk. Ik zal je uiteraard bij anderen aanbevelen. Sterker nog … dat heb ik al enkele keren gedaan. (Corry Bos, trainer)

De omzet nam toe, tegen de markt in!

We hebben Els ingeschakeld om de respons op onze mailings en andere uitingen te vergroten. En met duidelijk succes. De omzet van het bedrijfsonderdeel Educatie nam toe, tegen de markt in! Al snel legde Els de achilleshiel in onze communicatie bloot: we communiceerden vanuit de vakinhoud in plaats vanuit voordelen voor onze klanten. Dat was best ook confronterend: onze vakspecialisten hadden soms moeite met het formuleren van dat voordeel.

Op tekstniveau liet Els ons hetzelfde zien. De lezer heeft het druk, waarom zou hij überhaupt willen lezen? Hoe trek je de lezer naar de kern van je boodschap? De gemiddelde lezer is immers geen specialist die automatisch alles over zijn vak moet lezen en onthouden. We hebben hier veel van geleerd. Commerciële teksten laten we simpelweg niet meer alleen door de vakspecialist opstellen. (Roel Mariën, dir. Fiscount)

Ik vond jouw directe en methodische aanpak prettig

De teksten op mijn website konden wel een opfrisbeurtje gebruiken. In mijn branche (opleiding, training en coaching) kom ik veel websites tegen waar min of meer vergelijkbare teksten op staan. Mijn site springt er qua tekst niet erg uit. Ik vind openheid, directheid en oplossingsgerichtheid belangrijk en wil graag dat de teksten op de website dat ook uitstralen. Tijdens de web make-over vond ik jouw directheid en de methodische aanpak erg prettig. Dit is voor zowel methodische als chaotische medemens een goede aanpak. Tevens is het werken van algemeen naar specifiek erg prettig. Prima idee om een audio-opname te maken en na te sturen! Ik heb er heel veel van opgestoken, ten eerste dat mijn site voor een groot deel niet zo is opgezet dat duidelijk wordt wat ik aan te bieden heb, daarnaast heb ik geleerd dat ik in mijn stijl van schrijven veel meer uit moet gaan van mogelijke problemen die toekomstige klanten kunnen hebben en dat ik aan moet geven welke oplossingen ik daarvoor kan bieden. Ik heb meer geleerd over waar teksten van een website in zijn algemeenheid aan moeten voldoen en daarnaast heb ik ook praktische inzichten en tips van je gekregen om dit uit te werken. (Harm Jansen, trainer)

Heldere feedback

Ik vond de web make-over heel prettig verlopen. Je geeft heldere feedback en veel suggesties ter verbetering. Ik vond het fijn dat je door mij te laten vertellen over wat ik precies doe, mij liet ervaren dat ik dat heel concreet kan vertellen, en dat de stap naar schrijven niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ook je tips zijn heel concreet: het geeft me het gevoel dat mijn aantrekkelijke en levendige website een stuk dichterbij is gekomen. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan! (Annette Leerdam, coach)

Werken met Els was een verademing

Wij waren op zoek naar iemand die prettig leesbare en heldere teksten voor onze marketing en communicatie (brochures, casestudies, website) kon schrijven. Ook zochten we iemand die onze medewerkers kon coachen bij het schrijven van hun teksten. Een eerdere ervaring met een tekstschrijver was echter niet zo positief. De communicatie verliep moeizaam. De opgeleverde teksten sloten niet aan op onze verwachtingen en waren bovendien van slechte kwaliteit. Werken met Els Brouwer was daarom een verademing. Els werkt professioneel, snel en flexibel. Dat is ook wel nodig in onze branche, de IT, waar alles zo snel verandert. De teksten van Els zijn helder en puntig geschreven en lezen prettig. Tot nu toe heeft dat geresulteerd in twee goede brochures en twee mooie casestudies. We gaan zeker samen verder! (Peter Dieleman, dir. IT-bedrijf)