E-book Ghostwriter

Ik schrijf je e-book. En dat vertellen we aan niemand

Waarom zouden we?! Gewoon jouw naam op de cover. Het is jouw verhaal immers. Maar dat verhaal moet wel uit je hoofd, je moet het wel gaan delen. En als zelf doen geen optie is, kan je het door iemand anders laten doen. Door mij bijvoorbeeld.

Waarom het best een goed idee is om door mij je e-book te laten schrijven

Omdat jij zelf niet zo’n heel goede schrijver bent. Niks aan te doen. Misschien vind je het ook helemaal niet leuk, om lange tijd achter je computer te zitten.

Jij wil het liefst gewoon je hoofd laten leeglopen. En dat iemand anders er dan wat van maakt. Een soort braindump doen, maar dan hardop. Als iemand je verhelderende vragen stelt, kan jij zeker goede antwoorden geven.

Je wil ook zeker weten dat het boek er echt komt. Zelf zou je het uitstellen, terwijl je weet dat een e-book een prima tool is om mensen op je lijst te krijgen. Ze leren je kennen, leuk vinden en vertrouwen. Als je mij vraagt om je te helpen, kan je over een paar weken een goed e-book hebben.

Uitbesteden scheelt je ontzettend veel tijd. Tijd die je beter kan besteden aan de leuke dingen van het leven, of aan het werken met je klanten.

Je mag erop vertrouwen dat het een goed e-book wordt. Want jij staat voor de inhoud, ik sta voor de uitvoering. Zo doen we waar we allebei goed in zijn.

Hoe we werken

  • We hebben een aantal gesprekken over onderwerp, doelgroep, gewenste toon en stijl, en omvang e.d.
  • Ik ga aan de slag.
  • Jij bent tussendoor beschikbaar voor aanvullende vragen.
  • Na de afgesproken tijd krijg je de conceptversie.
  • Jij leest de conceptversie zorgvuldig door en geeft mij feedback.
  • Ik verwerk je feedback.
  • Je ontvangt de definitieve versie van je e-book.*

* In een Word-document. Jij regelt de lay-out in je eigen huisstijl, voegt plaatjes toe en maakt er ook zelf een PDF van.

Wat het kost

Geen idee! Dat hangt van een aantal factoren af, waaronder het aantal pagina’s en de beschikbare achtergrondinformatie. Voordat we formeel gaan samenwerken krijg je van mij een offerte.

Reken op een investering vanaf 750 euro.

Je volgende stap

Even dit kleine formuliertje invullen. Dan neem ik contact met je op en bespreken we of ik jou kan helpen bij het schrijven van je e-book.