feedback op je copy & content

Je hebt het nodig om makkelijker te schrijven en meer mensen te bereiken.

voor zelfstandig dienstverleners die twijfelen over hun webteksten of blogartikelen

ik hoef het je niet in te peperen

Jij weet net zo goed als ik dat goed geschreven teksten op je website en blog en in je e-zine noodzakelijk zijn om klanten te werven. Dus ik ga hier geen marketingtrucje uithalen door op je angsten in te spelen over te weinig omzet e.d.

Volgens mij doe je het gewoon al prima. Het feit alleen al dát je schrijft! Dat je zo wilt communiceren met je lezers en klanten. Ik weet dat het voor veel dienstverleners niet de makkelijkste weg is. Jij hebt je eigen specialisme, en dat is toevallig niet het fabriceren van fabuleuze content.

wat vind je er zelf van

Misschien ben je niet helemaal happy met wat je schrijft. Of vind je het zelfs ronduit ‘slecht’ – schaam je je er eigenlijk voor. Misschien lukt het je nét niet om te zeggen wat je wilt – op de manier zoals jij dat wilt.

knippen & plakken

Met een beetje afstand naar je eigen teksten kijken? Moeilijk.

Op een gegeven moment zie je het zelf gewoon niet meer. Je hebt er dagen aan gewerkt. Herschreven. Geschrapt. Ander woordje. Nee toch niet. Maar van al dat geschuif en gefriemel wordt het niet beter.

blik van buiten doet wonderen

Als jij op dit moment worstelt met je content of copy, nodig ik je van harte uit voor een persoonlijke feedbacksessie. Waarin je mijn ongezouten maar gefundeerde commentaar krijgt op wat je hebt geschreven.

Afhankelijk van je tekst geef ik je tips om bijvoorbeeld de structuur of stijl aan te passen. We kunnen ook brainstormen over betere onderwerpen of een pakkender invalshoek.

Die eerlijke en deskundige feedback kan genoeg zijn om jou los te wrikken zodat je weer makkelijker gaat schrijven en meer mensen kunt bereiken met jouw verhaal.

wie ben ik

Copywriter Els Brouwer geeft feedback op je content en copyIk ben Els Brouwer. Contentcoach & online copywriter. Ik help zelfstandig dienstverleners bij het creëren van content en copy waarmee ze klanten krijgen – zonder hun eigenheid te verliezen. Ik ben gezegend met een scherp ingestelde bullshit detector en doorzie snel of jouw tekst hout snijdt of niet. En ik ben allergisch voor clichés.

zo werkt ‘t

Jij stuurt mij een aantal conceptteksten of links naar gepubliceerde webpagina’s of blogartikelen. Maximaal 3. Je ontvangt van mij een vragenlijst; die stuur je ingevuld retour. We plannen een afspraak van een halfuur om 1-op-1 te sparren. Kan via Skype, Facetime of gewoon telefonisch.

Meld je vandaag nog aan: je prijs is maar 150 euro (exclusief btw).

doe ’t meteen maar

Eerst even praten? Ook prima.

  • Wil ik dat ik je bel? Vul dan hier je telefoonnummer in.
  • Vul dan hier de URL van je site in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nota bene. Dit is geen zogenaamde strategische sessie waarin ik je probeer iets anders te verkopen. Ik bied je een inhoudelijk gesprek waarin je specifiek advies krijgt zodat je in korte tijd je content of copy zelf kunt verbeteren.