download je anti cliché e-book

#nospam

gratis e-book

over het vermijden van clichés in webteksten

hoe schrijf je nou een beetje origineel

Voor veel dienstverleners is het elke keer weer een crime: het schrijven van blogartikelen en e-books.

Omdat clichés vaak als eerste in je hoofd opkomen is het verleidelijk om ze dan ook maar te gebruiken. Maar dan valt wat je schrijft in de categorie dertien-in-een dozijn. En zul je je lezers niet boeien en er geen klanten mee krijgen.

Daarom speciaal voor jou: een e-book over veelvoorkomende clichés in content en copy. Met tips om ze te herkennen en te vermijden.

En als (onvermijdelijke) *** bonus *** adviezen over hoe je je eigen merkstem ontwikkelt.

Je krijgt ook om de week m’n blog updates over het creëren van goeie content en het schrijven van wervende webteksten. #nospam

Hallo, ik ben Els Brouwer

Ik help zelfstandig dienstverleners die met mensen werken bij het creëren van content en copy waarmee ze klanten krijgen – zonder hun eigenheid te verliezen.

Je zult hier geen clichés of geheime formules vinden. Ik wil je graag laten zien hoe jij in je eigen stijl je waarde communiceert en in contact met je klanten komt. Natuurlijk om meer bekendheid en omzet te genereren.

Inmiddels doe ik dit werk al zo’n 10 jaar, en ik heb vele marketinghypes zien komen en gaan. In die marketingstorm ben je zo het spoor bijster. Maar geloof mij, het allerbelangrijkste is weten wat je te bieden bent en wie je klanten zijn. Als je dat eenmaal weet, is de rest een makkie.

hallo@elsbrouwer.nl